Welkom op de website van Esther & Jeroen. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Esther en Jeroen zijn namelijk al 93 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Esther of Jeroen? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

   Feestje Brielle  
       
 

Ons verhaalOp 23 augustus 1998 werden we officieel een stelletje. Jeroen was bezig aan zijn eeuwigdurende economiestudie en Esther aan haar dubbele studie en daarmee ook langdurig onder de Maastrichste pannen. Studerend in Maastricht bleek de liefde blijvend. We hadden zin om de liefde te vieren en trouwden 10 jaar later op 10-9-8!
Het was een onvergetelijke dag!!

De tien jaar erna waren net zo goed roerig, gezellig en levendig te noemen. Verhuizing naar Brielle, geboorte van de Lars en Bart, overlijden van Esther's vader, aan de slag als huisarts, overnames van Jeroens' bedrijf.
Al met zijn we lekker bezig geweest en dat zijn we eigenlijk nog steeds.

Door de 'rush of the moment' vergeten we weleens stil te staan bij alles wat we hebben, en dat is veel...heeeeel veel...

Dus om het leven en de liefde met jullie allemaal te vieren, dit feestje!